Пт, 2024-03-29, 10:38
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:19
Перший випадок коронавірусу зафіксували у Польщі
Інші останні Новини Європейського Союзу

У Польщі зафіксували перший випадок коронавірусу

У Міністерстві охорони здоров’я Польщі повідомили про перший зафіксований випадок інфікування в країні коронавірусом Covid-19.

Про це повідомила пресслужба відомства.

«У нас перший випадок коронавірусної інфекції в Польщі. Всі процедури працювали правильно. Пацієнт перебуває в Зеленій Гурі (місто на заході Польщі — ред.)», — йдеться у повідомленні.

Там уточнили, що всіх людей, які контактували з зараженим пацієнтом, відправили на карантин.

Як пише журнал Wprost, міністр охорони здоров’я Лукаш Шумовський повідомив, що через підтверджений випадок коронавірусу в Польщі не будуть запроваджувати нових процедур. Він закликав «зберігати спокій та здоровий глузд», а також дотримуватися основних норм гігієни.

За останніми даними, кількість інфікованих китайським коронавірусом у світі зросла до 93 158. Більшість випадків інфікування, 80 270, зафіксували на материковому Китаї. Продовжує зростати кількість інфікованих у Південній Кореї — до 5 328, Італії — до 2 502 та Ірані — до 2336.

В Україні зафіксували перший випадок інфікування коронавірусом. Також відомо про 5 випадків зараження українців у світі: четверо інфікувалися на лайнері Diamond Princess та одна українка в Італії.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини Європейського Союзу | Переглядів: 916 | Додав: adminA | Теги: Польща, перший випадок коронавірусу | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]