Пт, 2024-03-29, 11:55
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:39
Першим кандидатом на санкції США і ЄС через побиття "свободівців" Яценюк назвав Захарченка
Інші останні Політичні новини
Міністр внутрішніх справ Віталій Захарченко має одним із перших потрапити під візові та фінансові санкції з боку США та ЄС. Таку думку висловив лідер Політради ВО "Батьківщина" та фракції "Батьківщина" у Верховній Раді Арсеній Яценюк щодо побиття Андрія Іллєнка та Сергія Кізіна.

"Захарченко має стати одним із перших у переліку українських чиновників, які потраплять під персональні візові та фінансові санкції з боку США та ЄС", - заявив Яценюк.

Про це він написав на своїй сторінці Facebook після того, як стало відомо про напад на народного депутата від ВО "Свобода" Андрія Іллєнка та адвоката Сергія Кізіна.

"Не може ступати на європейську землю нога людини, яка має статус керівника поліції, і в той же час винаймає бандитів для побиття опозиціонерів", - підкреслив він.

"Хіба не промовисто, що напад на народного депутата Андрія Іллєнка та адвоката Сидора Кізіна відбувся прямо на порозі райвідділку міліції за її очевидною наводкою?" - написав Арсеній Яценюк.

Нагадаємо, 3 січня у центрі Києва невідомі побили народного депутата з фракції "Свобода" Андрія Іллєнка та його адвоката. В Свободі повідомили, що у Іллєнка підозрюють перелом щелепи та струс мозку, у Кізіна розсічене обличчя.



Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 921 | Додав: adminA | Теги: побиття свободівців, санкції США І ЄС, Захарченка | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]