Пт, 2024-04-19, 00:05
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:50
Петро Порошенко - Україна потребує збільшення військової присутності союзників у Чорному морі
Інші останні Новини про співпрацю України з ЄС

Україна потребує збільшення військової присутності союзників у Чорному морі, – Петро Порошенко

Такі заходи мають стримати РФ від агресивних дій

Президент Петро Порошенко заявив, що Україна потребує збільшення військово-морської присутності ФРН та союзників у Чорному морі для стримування агресії Росії. Про це глава держави розповів в інтерв’ю німецькому Funke Media Group, передає прес-служба АП.

“Нам потрібна збільшена військово-морська присутність Німеччини та союзників у Чорному морі як стримуючий фактор для Росії”, – сказав він.

Президент назвав агресивні дії Кремля неприйнятними. За його словами, міжнародне співтовариство та об’єднана Європа повинні посилити тиск на РФ.

“Нам потрібна сильна, уніфікована, недвозначна реакція щодо агресивної поведінки Росії. Ми повинні зупинити “Північний потік-2”. Ми повинні вже зараз думати про нові санкції”, – сказав Порошенко.

Глава держави вважає, що настав час для реакції проти Росії, яка була після випадку в британському Солсбері, де російського колишнього шпигуна Сергія Скрипаля та його доньку було важко поранено нервово-паралітичною речовиною “Новічок”.

Петро Порошенко переконаний, що на засіданні Європейської Ради у Брюсселі в грудні європейське співтовариство висловить підтримку нашій країні.

Раніше Президент розповів, що Путін погрожує системі європейської безпеки.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини про співпрацю України з ЄС | Переглядів: 801 | Додав: adminA | Теги: україна, Чорне море, військоваї присутність союзників, Петро Порошенко | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]