Чт, 2024-04-25, 02:31
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:54
Під час Євро-2016 ФФУ хоче організувати фан-зони мінімум в 25 містах, в тому числі на Донбасі
Інші останні Спортивні новини

Федерація футболу України планує організувати фан-зони для вболівальників під час проведення чемпіонату Європи 2016 року в 25 містах України, в тому числі в Донецькій і Луганській областях, повідомляє прес-служба федерації.

У четвер 10 березня в ході презентації плану заходів віце-президент ФФУ Володимир Лашкул розповів, що фан-зони будуть відкриті мінімум в 25 містах України. За його словами, існує попередня домовленість про організацію фан-зони в Краматорську (Донецька область).

У французьких містах Ліллі, Ліоні та Парижі, де збірна України проводитиме матчі групового етапу Євро-2016, в рамках спільного проекту з УЄФА будуть створені фан-посольства і функціонуватиме мобільна волонтерська група. Плануються концерти українських виконавців і проведення ходи уболівальників.

Перший віце-президент ФФУ Вадим Костюченко також повідомив, що вболівальники, які отримали ваучери на придбання квитків на матчі збірної України на Євро-2016, зможуть отримати візи за спрощеною процедурою, яку представлять найближчим часом.

Президент ФФУ Андрій Павелко, в свою чергу, пообіцяв, що буде зроблено все можливе для того, щоб матчі Євро-2016 змогли подивитися в своїх військових частинах військовослужбовці, які проходять службу в зоні АТО на Донбасі, а також федерація запрошуватиме підтримати збірну у Франції тих учасників АТО, які відновилися після отриманих поранень.

Окрім того, сьогодні ФФУ презентувала медіа-центр національної збірної, який функціонуватиме під час Євро-2016.

Як повідомлялося раніше, Федерація футболу України офіційно назвала склад тренерського та адміністративного штабу національної збірної країни, який працюватиме із "синьо-жовтою" командою на Євро-2016 у Франції.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 678 | Додав: adminA | Теги: Донбас, 25 міст, фан-зони, Євро-2016, ффу | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]