Сб, 2024-04-20, 14:45
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:29
Під час проїзду кортежу спікера в Житомирі охорона Литвина забороняла знімати розгін транспорту. ВІДЕО
Інші останні Політичні новини  

Працівники державної охорони намагалися змусити журналістів видалити з камери відео із приїздом кортежу Володимира Литвина у Житомир. Про це повідомляє "Перший Житомирський".

"Вони пояснюють це тим, що мають внутрішнє розпорядження, в якому йдеться про засекреченість роботи охорони із першими особами держави", - уточнило видання. Тому знімати те, як до обласної адміністрації під'їжджають машини Литвина та як він виходить із авто - не можна.

Литвин приїхав у Житомир у супроводі трьох машин ДАІ, які через гучномовець розганяли транспорт перед кортежем глави Верховної Ради. Весь кортеж його складався із трьох авто. Останнього разу, коли Литвин перебував у приміщенні обладміністрації у Житомирі разом із спікером Держдуми Росії Валентиною Матвієнко, на авто спікера накинувся житомирянин.

Втім, охорона дуже швидко впоралася із ним, відтягнувши у бік. Водночас Литвин сказав на прес-конференції: "Коли я пересуваюсь, рух не регулюють та не перекривають. Тому я нікому не заважаю".

Під час приїзду спікера Верховної Ради до Житомира у центрі міста були відключені світлофори. На кожному перехресті працювали пости Державтоінспекції.

Зазначимо, що візити високопоставлених політиків у регіони часто створюють місцевим жителям дискомфорт. Так, у листопаді сумчан не пускали в продуктовий магазин, розташований поруч з Театром юного глядача, де в той час перебував президент Віктор Янукович. Жителів міста не пускали люди, які відповідають за безпеку президента.

Незадовго до цього в Чернівцях через рекордно великий кортеж президента, який складався з близько 30 машин, жителі дві години не могли потрапити додому.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 1048 | Додав: adminA | Теги: охорона Литвина забороняла знімати | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]