Пт, 2024-04-26, 20:02
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

20:27
Під Гнутовим бойовики обстріляли із заборонених мінометів позиції ООС
Інші останні Надзвичайні новини

  Бойовики обстріляли із заборонених мінометів позиції ООС під Гнутовим

Від початку доби окупанти порушили режим припинення вогню вже 5 разів

Бойовики на Донбасі у неділю, 5 квітня, обстріляли із заборонених мінометів позиції Операції об'єднаних сил під Гнутовим. Про це повідомляє прес-служба Міністерства оборони.

Так, загалом від початку поточної доби станом на 12:00, збройні формування Російської Федерації вже п’ять разів порушили режим припинення вогню.

"На Донецькому напрямку, з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї, російські окупаційні війська тричі відкривали вогонь по позиціях українських захисників у районі населеного пункту Кам’янка. Також збройні формування Російської Федерації використовували міномет 120 калібру під час обстрілу наших позицій неподалік Гнутового", - вказано у повідомленні.

Зазначається, що на Луганському напрямку противник випустив 2 міни 82 калібру по позиціях ООС у районі населеного пункту Хутір Вільний.

"Підрозділи Об’єднаних сил надали жорстку відповідь на провокації противника з наявних вогневих засобів. За наявною інформацією, втрат серед підрозділів Об’єднаних сил немає", - поінформували у Міноборони.

Крім того, повідомляється, що випадків захворювання на коронавірусну інфекцію серед особового складу Об’єднаних сил не зафіксовано.

Нагадаємо, на Донбасі 4 квітня збройні формування Російської Федерації 14 раз обстріляли позиції Об'єднаних сил, втрат серед українських військових немає.

Як писало РБК-Україна, 3 квітня бойовики 16 раз порушили режим припинення вогню. Українським військовим вдалося ліквідувати трьох бойовиків.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 800 | Додав: adminA | Теги: заборонені міномети, обстріли, позиції ООС | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]