Чт, 2024-04-18, 12:29
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:02
Під Краснодаром атака БПЛА: у нальоті на завод брали участь 4 дрони, — росЗМІ
Інші останні Новини російської федерації

Під час нічної атаки на території стратегічного об'єкту пролунало 3 вибухи. Внаслідок нальоту один резервуар з паливом знищено.

У ніч на 4 травня Ільський нафтопереробний завод у Краснодарському краї атакували чотири безпілотники, внаслідок чого на заводі спалахнула пожежа. Про це повідомив губернатор Краснодарського краю Веніамін Кондратьєв.

"Друга неспокійна ніч для наших екстрених служб. Підтверджено загоряння резервуарів із нафтопродуктами на Ільському нафтопереробному заводі у Сіверському районі. Вже працюють пожежні розрахунки та співробітники МНС у складі 48 осіб та 16 одиниць техніки", — повідомив Кондратьєв.

За словами губернатора, на території заводу сталося три вибухи, один із безпілотників не вибухнув. Також губернатор повідомив, що внаслідок події постраждалих немає і населенню селища нічого не загрожує. Наразі пожежу вдалося загасити.

Атака БПЛА на НПЗ "Ільський" тривала майже годину. Унаслідок атаки на завод був зруйнований 1 паливний резервуар і спалахнув другий, заповнений дизельним паливом на 85%.

За інформацією російського Telegram-каналу BAZA, обсяг резервуарів, що постраждали від атаки безпілотників, склав 5000 куб. метрів.

"За попередніми даними, в атаці брали участь 4 безпілотники. Перший з них упав на території приблизно о 2 годині ночі. Його уламки були виявлені співробітниками безпеки заводу і в момент, коли вони його оглядали, почали прилітати й інші дрони. Загалом атака безпілотників тривала майже годину — з другої до третьої ночі", — повідомляють місцеві журналісти.

Нагадаємо, у ніч на 3 травня два невідомі безпілотники атакували Сенатський палац кремля, після чого слідчий комітет рф порушив кримінальну справу за статтею про терористичний акт.

Також нагадаємо, що минулої ночі 3 травня внаслідок атаки безпілотника сталася пожежа на Новошахтинському заводі нафтопродуктів у сусідній Ростовській області. Атакований НПЗ під Ростовом належав дружині віктора медведчука.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини російської федерації | Переглядів: 562 | Додав: adminA | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]