Чт, 2024-03-28, 10:44
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

07:58
Підірвав спроби кремля показати путіна залученим у війну візит Зеленського до Бахмута - ISW
Інші останні Офіційні новини

Експерти вважають, що президент України зруйнував інформаційну кампанію кремля.

Поїздка президента України Володимира Зеленського в Бахмут підірвала інформаційну кампанію кремля, що демонструє диктатора володимира путіна, як безпосереднього учасника війни.

До таких висновків прийшли аналітики з американського Інституту вивчення війни (ISW) у свіжому звіті. Експерти відзначили, що останнім часом путін намагається зменшити градус критики Міністерства оборони рф і своєї діяльності. Він виступає на публіці із заявами про різні починання, спрямовані на поліпшення військових зусиль.

кремлівський диктатор провів церемонію нагородження гауляйтерів і пропагандистів, щоб показати себе в ролі лідера, залученого у війну. путін хоче виставити себе в позитивному світлі і відвести провину за невдачі окупаційного війська в Україні. Однак поява президента України на передовій підірвала цю інформаційну кампанію.

"Рішення путіна нагородити членів свого оточення, які навіть не брали безпосередньої участі в бойових діях, на відміну від візиту Зеленського поблизу лінії фронту в Бахмуті, викликало певну критику серед російських націоналістів. Колишній командир російських бойовиків і критичний голос в російському інформаційному просторі ігор гіркін зазначив, що путін нагороджує "своїх героїв в кремлі", але не російських і проксі-військовослужбовців, які беруть участь в боях на передовій", — написали в ISW.

Інші військові російські блогери теж виступили з певною критикою. Один з них нагадав, що путін не відвідував тимчасово захоплені українські території, а другий припустив, мовляв, рашистам наказали припинити вогонь на час поїздки президента України.

"Візит Зеленського в Бахмут підірвав зусилля путіна утвердитися в якості головнокомандувача військового часу і перетворив власну інформаційну операцію путіна в ганьбу навіть в частині провоєнного російського інформаційного простору", — підсумували експерти.

Зеленський у Бахмуті: основна інформація

Президент відвідав місто 20 грудня в першій половині дня. Він зустрівся і поспілкувався з військовими, а також вручив нагороди доблесним українським захисникам.

Зеленський заявив, що приїхав в Бахмут, адже "українські захисники ризикують своїм життям заради людей, тому щоб підтримати і їх, теж потрібно чимось ризикувати".

Місто зараз залишається найгарячішою точкою на лінії фронту. Це підтверджував сам президент у зверненні до народу України 19 грудня.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Офіційні новини | Переглядів: 504 | Додав: adminA | Теги: візит Зеленського, Бахмут | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]