Пт, 2024-04-26, 06:48
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:05
Підкорятися царю - завдання українських чиновників, — політолог
Інші останні Політичні новини
На думку політолога Віктора Небоженка, завданням високопосадовців із Донбасу є забезпечення Вікторові Януковичу перемогу на виборах президента у 2015 році, а водночас, й "позбутися олігархів і створити тоталітарну державу".

"Янукович хоче бути не просто найбагатшим, а й незалежним від інших дуже багатих. Тоді олігархи повстануть проти нього, а населення підтримає їхніх ставлеників. Можлива зміна влади силовим шляхом", — каже політолог, якого цитує Gazeta.ua.

Окрім того, Небоженко вважає, що донецькі чиновники схильні підпорядковуватися особистому наказу й, не думаючи про наслідки, виконують будь-що.

Вони намагаються позиціонувати себе як важливих людей — еліту. Західноєвропейська література сміялася над вихідцями з низів — розбагатілими буржуа, що вони не так одягаються, розмовляють.

Наші переживають приблизно такий самий період. У країні не залишилося еліти, тому ті, хто вибиваються у владу, прагнуть такою стати. Їм усе одно, куди їхати, — на Афон чи в Куршавель. Головне — аби було модно, відчуття значимості та визнання, каже політолог.

Експерт також гадає, що сьогодні президент призначає на посади тільки тих, кого «знає особисто», що свідчить про "феодальний та мафіозний спосіб управління".

"У феодальній країні все зводиться до однієї людини. В Україні — до Януковича. Завдання чиновників — підкорятися царю. Такий шлях гірший, ніж олігархія", — додав він.

До слова, політичний консультант та соціальний психолог Наталя Іщенко вважає, що Президент України Віктор Янукович є ідеалом для більшості українських жінок, бо він сильний і високий, а це сексуально.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 889 | Додав: adminA | Теги: підкорятися царю, завдання українських чиновників | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]