Сб, 2024-04-27, 04:31
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:16
Підписала контракт із ЗСУ екс-депутатка парламенту Швеції: що про неї відомо
Інші останні Новини про співпрацю України з ЄС

Жінка зазначила, що не вагалася у своєму виборі. Лави Збройних сил України поповнила колишня депутатка парламенту Швеції Керолайн Норденгріп. Вона служить в "Інтернаціональному легіоні".

Про своє рішення захищати Україну від російських окупантів Норденгріп повідомила у своєму Instagram. Жінка поскаржилася на українську бюрократію, бо на збір усіх підписів та печаток вона витратила три дні.

"Після трьох днів бюрократії стало ясно, що мене схвалили в регулярну армію, купа штампів", - написала колишній депутат в соцмережі.

Норденгріп підписала контракт з ЗСУ і тепер стане кадровим солдатом у званні сержанта. Вона зазначила, що не вагалася ні секунди.

Новому бійцю "інтернаціонального легіону" 42 роки. Вона родом з Боллебюгда. У парламенті Швеції вона була членом правої партії "Шведських демократів", а також працювала національним омбудсменом партії.

Політикиня з перших днів повномасштабного вторгнення рф підтримувала Україну. Раніше вона відвідувала українські міста як парламентарій.

Інтернаціональний легіон

Після повномасштабного вторгнення рф в Україну деякі іноземці прийняли рішення захищати українські міста від окупантів. Президент Володимир Зеленський оголосив про створення "Інтернаціонального легіону", до якого увійшли іноземні бійці з 52 країн світу.

Вони разом з кадровими військовими української армії борються з російськими загарбниками і зазнають втрат. Так, у боях за Україну загинув 45-річний доброволець з Польщі Міхал Журек. Він був командиром взводу інтернаціонального легіону Збройних Сил України.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини про співпрацю України з ЄС | Переглядів: 333 | Додав: adminA | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]