Сб, 2024-04-20, 04:56
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:42
Підписи всіх сторін під "формулою Штайнмаєра" опубліковано
Інші останні Політичні новини

Опубліковано підписи всіх сторін під "формулою Штайнмаєра"

Російське видання "Коммерсант" опублікувало підписи всіх сторін під погодженням так званої "формули Штайнмаєра" щодо вирішення конфлікту на Донбасі.

Джерело: "Коммерсант" не називає своє джерело
 


 


 
На відміну від "Мінського протоколу" 2014 року, під яким підписалися і представник України у ТКГ Леонід Кучма, і лідери проросійських бойовиків Захарченко з Плотницьким, нині згоду України на "формулу Штайнмаєра" оформили інакше: окремими особистими листами на адресу ОБСЄ від представника України та від "республік" про те, що вони погоджуються із імплементацією "формули".

 

Формула Штайнмаєра: Про що домовились у Мінську.

Передісторія:

    1 жовтня президент Володимир Зеленський повідомив, що Україна погодила так звану "формулу Штайнмаєра" щодо виборів на окупованому Донбасі, але запевнив, що це не "капітуляція", бо вибори відбудуться лише після виведення військових і за українським законодавством.
    Незгодні з таким кроком українці того ж вечора зібралися на мітинг на Майдані Незалежності у Києві, а 2 жовтня готові протестувати проти імплементації "формули Штайнмаєра" під стінами Верховної Ради.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 854 | Додав: adminA | Теги: формула Штайнмаєра, підписи всіх сторін | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]