Пт, 2024-04-19, 08:52
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:12
Підтримую допомогу Україні - Маккарті заперечив журналісту рф
Інші останні Економічні новини

Спікер Палати представників Конгресу США Кевін Маккарті, відповідаючи на провокативне запитання російського пропагандистського видання, запевнив, що не виступає проти американської допомоги Україні.

Лідер республіканської більшості й спікер Палати представників Конгресу США Кевін Маккарті запевнив, що схвалює американську підтримку України та виступає за її продовження. Про це він заявив у понеділок, 1 травня, відповідаючи на провокативне запитання представника російського пропагандистського видання "ріа новости".

Вислухавши запитання, розпочате зі слів "ми знаємо, що Ви не підтримуєте нинішнє необмежене й неконтрольоване постачання озброєнь й допомоги Україні", Маккарті відповів: "Не впевнений, що я Вас правильно почув. Чи сказав він, що я не підтримую допомогу Україні? Ні. Я голосував за допомогу Україні. Я підтримую допомогу Україні. Я не підтримую те, що ваша країна зробила з Україною. Я не підтримую ваше вбивство дітей. На мій погляд, ви мусите вивести свої війська. А ми й надалі підтримуватимемо Україну, тому що решта світу бачить це так, як воно є".

Маккарті раніше заявляв, що виступає проти надання США "безлімітних чеків" допомоги Україні. Президент України Володимир Зеленський у відповідь на це запросив його приїхати з візитом і подивитись на наслідки війни.  

Маккарті відхилив запрошення Зеленського. Він заявив, що йому не потрібно їхати до Києва і що він отримає інформацію іншими способами. Одночасно американський політик розкритикував адміністрацію президента США Джо Байдена за недостатньо швидку допомогу Україні.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Економічні новини | Переглядів: 389 | Додав: adminA | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]