Пт, 2024-03-29, 16:25
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

18:27
Після подій у Кельні Меркель не виключає суворіших правил депортації з ФРН
Інші останні Новини Європейського Союзу

Канцлерка Німеччини вважає за необхідне перевірити на жорсткість правила депортації з країни іноземців, які скоїли злочини. Заява пролунала на тлі дискусії щодо реакції на масові напади на жінок в новорічну ніч у Кельні.

Після заворушень, які відбулися у новорічну ніч у Кельні, не виключено, що політика Німеччини щодо депортації іноземців, що скоїли злочини на території країни, може стати жорсткішою. Федеральна канцлерка Анґела Меркель вважає за потрібне перевірити, чи "достатньо було зроблено досі в тому, що стосується необхідності залишити країну чи депортації іноземців, які вдалися до злочинних дій".

Із такими словами Меркель виступила перед журналістами в четвер, 7 січня, після зустрічі з румунським прем'єр-мінстром Дачіаном Чіолосом у Берліні. "Потрібно дати чіткий сигнал тим, хто не готовий дотримуватися нашого правопорядку", - цитує німецьку канцлерку інформагентство AFP.

Меркель також закликала до рішучих дій у відповідь на поведінку, яка демонструє зневагу до жінок. Крім того, за її словами, актуальним стає питання про основи співжиття представників різних культур у Німеччині.

Як відомо, що у новорічну ніч у центрі Кельна, біля головного вокзалу та Кельнського собору зібралися близько тисячі чоловіків, чия зовнішність, як зазначає поліція, може вказувати на їхнє "арабське чи північноафриканське" походження. Із цієї маси виокремилися групи, які, в свою чергу, оточували, нападали та грабували жінок. Поліція веде розслідування, відомо про велику кількість випадків сексуального домагання та принаймні одне зґвалтування.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини Європейського Союзу | Переглядів: 817 | Додав: adminA | Теги: події, Меркель, правила депортації, ФРН, Кельнь | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]