Пт, 2024-03-29, 08:27
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:54
Після виплати понад 12 млн євро у Боснії звільнили брата мільярдера Лакшмі Міттала
Інші останні Новини світу

В Боснії відпустили з-під варти індійського підприємця Прамода Міттала, молодшого брата власника "АрселорМіттал" мільярдера Лакшмі Міттала. Про це повідомляє боснійське видання Klix.

Прамод Міттал очолює наглядову раду компанії GIKIL, боснійські правоохоронці минулого тижня затримали за підозрою в організації та вчиненні злочину зі зловживання владою та службовими повноваженнями.

Суд виніс постанову про арешт терміном на місяць. Однак минулої ночі Міттал та ще двоє затриманих членів наглядової ради GIKIL залишили Боснію і вилетіли до Лондона.

Їх звільнили після виплата застави у розмірі трохи більше 3 мільйонів конвертованих марок (1,5 млн євро), а також відшкодувань за майновим позовом у сумі 11 млн. євро. Саме в таку суму слідчі оцінили нанесений державі збиток.

Вся сума була внесена батьком Прамода Міттала, Моханом Лал Мітталом. Суд не заборонив їм виїжджати з Боснії, однак у рішення є пункт, який зобов’язує з’являтися за повісткою суду або прокуратури.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 653 | Додав: admin | Теги: Боснія, Міттал, мільярдер, брат, звільнення, виплата | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]