Чт, 2024-03-28, 19:49
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:26
Пісня "Somebody That I Used to Know" Гот'є і Кімбра отримала ювілейний Grammy. ВІДЕО
Інші останні Новини світу
У Лос-Анджелесі пройшла 55-та церемонія вручення премії Grammy, яка присуджується щороку за рішенням членів Національної академії звукозапису США.

Головну номінацію - "Найкращий запис року" завоювала пісня "Somebody That I Used to Know" виконавців Гот'є і Кімбра, передає ИТАР-ТАСС.

За номінацію боролися The Black Keys ("Lonely Boy"), Келлі Кларксон ("Stronger/What Doesn't Kill You"), Fun і Жанель Моне ("We Are Young"), Френк Оушен ("Thinkin About You") і Тейлор Свіфт ("We Are Never Ever Getting Back Together").

"Найкращим альбомом року" названо роботу "Babel" групи Mumford and Sons.

За пальму першості в цій категорії також боролися альбоми "El Camino" групи The Black Keys, "Some Nights" - Fun, "Channel Orange" Френка Оушена і "Blunderbuss" Джека Вайта.

"Піснею року" стала композиція під назвою "We Are Young" нью-йоркської групи Fun.

За премію в цій престижній категорії змагалися також солісти Ед Ширан, Мігель Піментель, Тевіш Кроу, Джош Рамсей, Грег Карстін, Келлі Кларксон.

Пісня "We Are Young" стала другим платиновим записом групи Fun, вона посідала перший рядок у Billboard Hot 100 і Digital Songs charts. Група була створена в 2008 році і виконує музику в стилях інді-поп та інді-рок.

Група Fun завоювала також премію в номінації "Найкращий новий виконавець".

"Запис року", "Альбом року", "Пісня року" і "Найкращий новий виконавець" є найпочеснішими номінаціями Grammy, утворюючи так звану велику четвірку.

Британська співачка Адель отримала премію за найкраще соло 2012 року в жанрі поп-музики з композицією "Set Fire to the Rain (Live)".

Торік Адель стала тріумфаторкою Grammy, завоювавши нагороди в усіх головних номінаціях - за найкращу пісню, найкращий запис і найкращий альбом.

Цього року 24-річна співачка отримала "Золотий глобус" і номінацію на "Оскар" за пісню "Skyfall", написану для нового фільму про Джеймса Бонда "007: Координати "Скайфолл".

У номінації "Найкращий поп-дует" перемогу отримали виконавці Гот'є і Кімбра за хіт "Somebody That I Used to Know". Найкращим інструментальним поп-альбомом названий "Impression" Кріса Ботті.

Сер Пол Маккартні отримав свою вже 16-ту за кар'єру премію за перемогу в номінації "Найкращий вокальний альбом у стилі традиційний поп" - "Kisses on the Bottom".

Вокаліст і гітарист групи The Black Keys Ден Ауербах отримав аж три нагороди - як найкращий продюсер року, а також в номінаціях "Найкраща рок-композиція" за пісню "Lonely Boy" і "Найкращий рок-альбом" - "El Camino".

У різних номінаціях премій були удостоєні співачки Ріанна, Бейонсе, Тейлор Свіфт і група Mumford and Sons.

Найкращим автором альтернативного альбому визнано Гот'є "Making Mirrors", перемога за найкраще R&B-виконання дісталася Бейонсе - "Love On Top", найкраща R&B-пісня" - "Adorn" Мігеля, а найкращий R&B-альбом - "Black Radio", джазового продюсера Роберта Гласпера.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1257 | Додав: adminA | Теги: пісня Somebody That I Used to Know , ювілейний Grammy | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]