Вт, 2024-04-16, 07:54
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

08:10
По енергооб'єктах в Києві підтверджено удар росіян: у місті - аварійні відключення світла
Інші останні Столичні новини - новини Києва

Водопостачання здійснюється у штатному режимі.

Іранські БПЛА влучили в об'єкти енергетичної інфраструктури Києва. В місті запровадили аварійні відключення світла, повідомив мер Віталій Кличко.

Водопостачання здійснюється у штатному режимі.

"В результаті нічного обстрілу столиці пошкоджені об‘єкти енергетичної інфраструктури. В місті - аварійні відключення електроенергії. Відповідно є знеструмлені об‘єкти теплопостачання. Водопостачання столиці здійснюється в штатному режимі", - написав він.

Нічна атака "шахедів" Києва - що відомо

У ніч на 2 січня російські війська атакували Київ та область іранськими дронами-камікадзе. Попередньо, силам ППО вдалося знищити 20 повітряних цілей.

За час повітряної тривоги над столицею було збито 22 повітряні цілі. Раніше повідомлялося про 20.

Про вибухи повідомляли й у інших регіонах. Зокрема, силами авіації та зенітних ракетних військ над Дніпропетровською та Запорізькою областями знищено 6 ударних БПЛА типу "Шахед" та  одну високоточну керовану  ракету Х-59МК2, що йшла у напрямку міста Дніпро. Ще 3 "Шахеди" збито протиповітряною обороною Сухопутних військ у взаємодії з повітряним командуванням "Схід".

Унаслідок атаки було пошкоджено проїжджу частину в Деснянському районі. Травми стопи отримав 19-річний юнак.

Росіяни вже кілька діб поспіль атакують столицю ракетами й дронами, сподіваючись знеструмити місто. Так, у переддень Нового року ворог випустив по Україні понад 20 ракет, з них 12 було збито.

У ніч на 1 січня росіяни випустили по Київській області майже 30 безпілотників. Проте ворогу не вдалося влаштувати блекаут для українців у новорічну ніч. Тому атаки противника на цивільну інфраструктуру продовжилися.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Столичні новини - новини Києва | Переглядів: 479 | Додав: adminA | Теги: удар рф, аварійні відключення світла, Київі, енергооб'єкти | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]