Чт, 2024-04-18, 05:51
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:45
По Горлівці українські штурмовики завдали авіаудар: 1 загиблий, 6 у реанімації. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

Вранці 14 червня 2014 року в районі 04.30 ранку здійснено авіаудар по захопленій проросійськими терористами будівлі Горлівського міськуправління міліції, в результаті якої виникло загоряння на 3 та 4 поверхах. Про це повідомляє Gorlovka.ua.

Бойовики заявили, що "є постраждалі", але скільки їх і хто вони, наразі не повідомляється.

У відділі охорони здоров'я Горлівської міськради розповіли, що в результаті авіаудару постраждало семеро осіб: шестеро зараз перебувають у реанімації, один загинув.

За даними сепаратистів, два штурмовики рано вранці завдали авіаудар і полетіли.

Співробітники Горлівського управління МНС, які виїжджали гасити загоряння, повідомили, що на 3-му поверсі згорів віконний блок, а на 4-му в актовому залі - частково зруйнована стіна, вікно та меблі.

Від імені терористичної організації "Донецька народна республіка" ("ДНР") місто Горлівка Донецької області разом з околицями контролює підполковник Збройних Сил Росії Ігор Безлер (позивний "Бєс"), що відрізняється особливою жорстокістю.

У Горлівському міському управлінні міліції розташовано його штаб, де тримаються полонені та відбуваються показові розстріли.


 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 854 | Додав: adminA | Теги: українські штурмовики, авіаудар: 1 загиблий, Горлівці, 6 у реанімації. ВІДЕО | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]