Пт, 2024-03-29, 00:17
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:46
По Зайцевому, Кримському та Новолуганському окупанти випустили 30 мін
Інші останні Надзвичайні новини

Окупанти випустили 30 мін по Зайцевому, Кримському та Новолуганському

Російсько-окупаційні війська від початку доби станом на 12.00 сім разів порушили режим тиші.

Про це під час брифінгу повідомив речник Міноборони Дмитро Гуцуляк.

“Від початку поточної доби, 4 жовтня, російсько-окупаційні війська сім разів порушили режим тиші на лінії бойового зіткнення... За наявної інформацією, бойових втрат від початку поточної доби серед наших захисників України немає”, - поінформував речник.

Зокрема, за словами Гуцуляка, близько 06.30 окупанти розпочали мінометні обстріли позицій українських військових в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Північ” Об’єднаних сил. Загалом вони випустили по позиціях українських військових в районах населених пунктів Зайцеве, Кримське, Новолуганське 30 мін 120 та 82 калібрів.

Під час обстрілу по захисниках Зайцевого противник також вів вогонь з великокаліберних кулеметів, а поблизу Новолуганського – з автоматичних станкових гранатометів. Крім того, в районі Кримського бойові дії ворог вів щільно застосовуючи гранатомети різних систем, озброєння БМП та стрілецьку зброю.

Як повідомив речник, також під ворожим вогнем з гранатометів різних систем та стрілецького озброєння перебували захисники Авдіївки, Новогнатівки, а з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї окупанти вели обстріли оборонців Павлополя та Водяного.

Підрозділи Об’єднаних сил придушували ворожу збройну активність адекватним вогнем у відповідь, поінформував Гуцуляк.

Як повідомлялося, впродовж минулої доби російські окупанти 41 раз обстріляли українські позиції на Донбасі. Один боєць загинув.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 796 | Додав: adminA | Теги: окупанти випустили 30 мін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]