Сб, 2024-04-20, 09:18
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

20:25
Почали "штурмувати" ринок однієї з найбагатших держав ЄС українські заробітчани
Інші останні Українці в світі

У Німеччині за перше півріччя відкрили на п'ять відсотків більше проваджень щодо людей, які незаконно працюють у країні.

Українці є серед лідерів у нелегальному працевлаштуванні. Про це повідомляє Deutsche Welle з посиланням на дані Спільного центру аналізу та стратегії у питаннях нелегальної міграції (GASIM), в який входять, зокрема, федеральна поліція та міністерство закордонних справ ФРН, передає УНН.

У першому півріччі 2017 року в Німеччині відкрили понад 65 тисяч проваджень щодо нелегально працевлаштованих людей, що на п'ять відсотків більше, ніж за аналогічний період минулого року.

"Незаконно працевлаштовані особи, які нелегально перебувають (у ФРН - ред.), походять переважно з десяти країн: України, Албанії, Сербії, В'єтнаму, Боснії і Герцеговини, Македонії, Туреччини, Косова, Молдови та Гани", - йдеться у повідомленні.

При цьому видання не уточнює, скільки людей прибуло з кожної країни. Також зазначається, що зростання кількості проваджень ще не означає збільшення кількості людей, які нелегально працюють у Німеччині.

Воно могло бути спричинено посиленням контролю в цій сфері. "Цифри зростають, бо митниця здійснює більше контролю у боротьбі проти нелегального працевлаштування. Однак, з нашої точки зору, цього недостатньо", - говорить голова відділу митниці у профспілці поліції Німеччини (GdP) Франк Букенгофер.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Українці в світі | Переглядів: 818 | Додав: adminA | Теги: українські заробітчани, найбагатша держава ЄС, Ринок | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]