Чт, 2024-03-28, 11:07
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:48
Почистять водогін в Ізмаїлі, на час процедури питну воду забезпечать
Інші останні Новини з регіонів України

Для знезараження мережі водопостачання Ізмаїла застосовуватимуть діоксид хлору, на придбання якого з бюджету міста буде виділено 190 тисяч гривень. Про таке рішення рішення міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій сказав журналістам мер Андрій Абрамченко, повідомляє "Укрінформ".

"Члени комісії обговорили ситуацію, що виникла внаслідок забруднення водопроводу, і одностайно схвалили рішення про застосування діоксиду хлору для знезараження водопровідної мережі від вірусної інфекції", – зазначив Абрамченко.

Діоксид хлору буде застосовано також для свердловин і резервуарів з питною водою. Після очищення водопровідну мережу промиють чистою водою.

Про початок робіт зі знезараження та їх закінчення буде широко поінформовано населення. У період промивання водогону ізмаїльцям обіцяють організувати підвезення питної води.

Як повідомляє прес-служба ДСНС, впродовж 16-22 червня до ізмаїльської районної лікарні з попереднім діагнозом – гострий гастроентероколіт звернулося 583 особи (з них 331 дитина) - жителів Ізмаїла та села Броска Ізмаїльського району.

"Станом на 7 год. 23 червня в медичних закладах м. Ізмаїл перебуває 221 особа (з них 115 дітей). Виписано (переведено на амбулаторне лікування) 362 особи (з них 216 дітей)", - йдеться у повідомленні.

Попередня причина захворювання – споживання недоброякісної води.

Нагадаємо, в Ізмаїлі (Одеська область) через потрапляння відходів із вбиралень будинків приватного сектору в міську водогінну мережу госпіталізували понад 500 осіб.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини з регіонів України | Переглядів: 944 | Додав: adminA | Теги: водогін, Ізмаїл, питна вода | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]