Ср, 2024-04-24, 17:50
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

20:39
Подальше зниження рейтингу Зеленського прогнозує Березовець
Інші останні Політичні новини

Березовець прогнозує подальше зниження рейтингу Зеленського

Тарас Березовець заявив журналістам видання «Главред», що Володимир Зеленський впевнено рухається в бік дострокового завершення своїх президентських повноважень. На думку політтехнолога, в наступному році рейтинг глави держави буде стрімко знижуватися.

Зеленський вже зараз починає втрачати своє електоральне ядро, і зупинити цей процес вже ніхто не зможе. Також варто враховувати, що президент навряд чи зможе виконати власні обіцянки. В першу чергу це відноситься до зниження тарифів на комунальні послуги. Тому вже навесні його рейтинг може опуститися до 30 відсотків. Далі ситуація буде лише посилюватися.

Восени в Україні може початися серйозна політична криза, який буде посилюватися тиском з боку Російської Федерації. Крім того, ймовірність ескалації конфлікту на Донбасі залишається досить високою. Якщо це трапиться, то радикальні настрої в суспільстві виростуть, а спроби влади придушити протести силовим шляхом призведуть до повторення подій 2013-2014 років, тільки в більш брутальної версії. Зрозуміло, що в такому випадку для Зеленського все може закінчиться дуже сумно.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 843 | Додав: adminA | Теги: зниження рейтингу Зеленського, Березовець | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]