Чт, 2024-03-28, 21:17
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:15
Погода в Україні на середу - 21 січня
Інші останні Прогноз погоди

21 січня в Києві хмарно, невеликий мокрий сніг з дощем, налипання мокрого снігу, на дорогах місцями ожеледиця, вітер східний, 5-10 м/с. Температура повітря протягом доби близько 0 градусів. Про це повідомив Гідрометеорологічний центр.

На заході України хмарно, невеликий мокрий сніг з дощем, уночі й вранці місцями туман, на дорогах місцями ожеледиця, вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -2...+3 градуси, удень -1...+7 градусів.

У Карпатах невеликий мокрий сніг з дощем, температура повітря вночі -2...+3 градуси, удень -1...+4 градуси.

У Моршині невеликий мокрий сніг з дощем, температура вночі 0...+2 градуси, удень +5...+7 градусів.

У Трускавцю невеликий мокрий сніг з дощем, температура вночі 0...+2 градуси, удень +5...+7 градусів.

У Сваляві невеликий мокрий сніг з дощем, температура вночі 0...+2 градуси, удень +5...+7 градусів.

На півночі України хмарно, невеликий мокрий сніг з дощем, уночі в Чернігівській і Сумській областях помірний, місцями ожеледь, налипання мокрого снігу, на дорогах місцями ожеледиця, вітер східний, 5-10 м/с. Температура повітря протягом доби -2...+3 градуси, уночі в Чернігівській і Сумській областях до -5 градусів.

У центрі України хмарно, невеликий мокрий сніг з дощем, уночі й вранці місцями туман, на дорогах місцями ожеледиця, вітер східний, 5-10 м/с. Температура повітря протягом доби -2...+4 градуси.

На сході України хмарно, невеликий мокрий сніг з дощем, у Харківській області помірний, уночі й вранці місцями туман, місцями ожеледь, налипання мокрого снігу, на дорогах місцями ожеледиця, вітер східний, 7-12 м/с. Температура повітря протягом доби -2...+3 градуси.

На півдні України хмарно, дощ, уночі й вранці місцями туман, вітер східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -2...+3 градуси, удень +1...+7 градусів.

У Криму хмарно, невеликий дощ, уночі й вранці місцями туман, вітер східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +3...+8 градусів, удень +8...+13 градусів.

У Ялті невеликий дощ. Температура вночі +6...+8 градусів, удень +10...+12 градусів.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Прогноз погоди | Переглядів: 880 | Додав: adminA | Теги: Погода в Україні на середу - 21 січ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]