Чт, 2024-04-25, 02:47
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:14
Поклали край виробництву кокаїну в Роттердамі нідерландські та французькі правоохоронці
Інші останні Новини Європейського Союзу

Нідерландська поліція у співпраці з французькою жандармерією накрила велику лабораторію з виробництва кокаїну в Роттердамі. Вилучено понад 3,4 мільйона готівки та  заарештовано дев'ятьох злочинців.

Поліція вистежила виробничу лабораторію, зламавши зашифровані повідомлення від служби обміну повідомленнями EncroChat, повідомляє Європол .

В середу вісімдесят голландських поліцейських у супроводі груп захоплення та поліцейських собак здійснили рейди за різними адресами у Роттердамі та Гаазі .

Поліція виявила наркологічну лабораторію в будівлі, де також знаходився гараж для автомобілів. У цьому гаражі машини забезпечувались секретними відсіками для перевезення наркотиків по Європі. Загалом було вилучено сім із цих модифікованих автомобілів.

Французька частина результативної операції

За даними Інтерполу, наркологічною лабораторією та гаражем керувала злочинна організація, яка займалася  обігом кокаїну в усій Європі.

Операція в Нідерландах відбулася після попередньої акції французької жандармерії 31 березня.

Це призвело до арешту восьми членів тієї самої злочинної групи.

Також поблизу Марселя було вилучено на 5 мільйонів євро кокаїну,  на 3 мільйони євро гашишу та 3,4 мільйона євро готівкою.

Подальші розслідування привели до лабораторії в Нідерландах.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини Європейського Союзу | Переглядів: 581 | Додав: adminA | Теги: кокаїн, нідерландські та французькі правоох, Роттердам | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]