Пт, 2024-03-29, 06:38
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:27
Польських лікарів влада Грузії допустила до Саакашвілі - журналіст
Інші останні Медичні новини

Полякам дозволили оглянути пацієнта в Грузії, про його вивезення на лікування до Польщі не йдеться.

Грузинська влада дала добро на огляд екс-президента країни Михайла Саакашвілі групою польських лікарів. Про це повідомив журналіст "Радіо Свобода" Рікард Джозвяк.

"Польська медична бригада отримала доступ до Саакашвілі", - написав він, посилаючись на неназваних чиновників ЄС.

Джозвяк уточнив, що мова не йде про відправку пацієнта до Польщі, польські лікарі оглянуть його в Грузії. Однак дата, коли польська делегація медиків відправиться в цю країну, поки не відома.

Стан здоров'я Саакашвілі

Після голодування восени 2021 року, коли Саакашвілі протестував проти свого затримання грузинськими правоохоронцями, у нього почалися серйозні проблеми зі здоров'ям. Через рік адвокати екс-президента заявили, що він, ймовірно, був отруєний у в'язниці.

Україна, Польща та інші країни Європи неодноразово закликали грузинську владу відпустити Саакашвілі на лікування, але не зустріли розуміння в Тбілісі. На початку лютого польський прем'єр заявив, що він "боїться найгіршого" у зв'язку з поганим станом Саакашвілі.

Днями британським журналістам вдалося письмово поспілкуватися з екс-президентом Грузії. Він заявив, що страждає від болю в кістках, втратив багато ваги і йому загрожує поліорганна недостатність.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Медичні новини | Переглядів: 720 | Додав: adminA | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]