Пт, 2024-03-29, 18:03
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

15:20
Поминальний обід на честь Дня ліквідатора мер Донецька влаштував у стриптиз-барі
Інші останні Новини з регіонів України
Мер Донецька Олександр Лук'янченко влаштував поминальній обід на честь Дня ліквідатора у місцевому стриптиз-барі. Про це свідчать фото, які оприлюднило видання 62.ua.

Мер нагадав, що в цей день, 26 років тому, було закінчено будівництво саркофага над зруйнованим четвертим енергоблоком Чорнобильської АЕС, і тому саме в цей день вшановують тих людей, які своїми працею і героїзмом врятували Україну, а також і інші країни, від ядерного зараження.

На обіді зібралися члени Всеукраїнської громадської організації "Союз Чорнобиль України", які отримали грамоти та цінні подарунки від місцевої влади.

Нагадаємо, 14 грудня Україна вшановувала учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС. Президент України Віктор Янукович і прем'єр-міністр Микола Азаров висловили повагу високому професіоналізму та самовідданості учасникам ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини з регіонів України | Переглядів: 1017 | Додав: adminA | Теги: поминальний обід, мер Донецька, стриптиз-барі, ліквідатора | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]