Сб, 2024-04-20, 13:34
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:04
Помпео - США ніколи не сприймуть агресію Росії проти України
Інші останні Новини про співпрацю України з ЄС

США ніколи не сприймуть агресію Росії проти України, - Помпео

Сполучені Штати також ніколи не визнавали окупацію Балтійських країн СРСР

США ніколи не сприймуть нападу Росії на суверенітет і територіальну цілісність України та Грузії. Москва використовує маріонеток для дестабілізації ситуації.

Про це заявив державний секретар США Майк Помпео у своєму зверненні з нагоди 80-річчя Декларації Веллеса, передає посольство США в Україні.

Він нагадав, що США ніколи не визнавали окупацію Балтійських країн Радянським союзом.

"Сполучені Штати ніколи не приймуть напад Росії на суверенітет і територіальну цілісність України та Грузії шляхом спроб анексії Криму, підтримки маріонеткових сил, що дестабілізують, на сході України або окупації Абхазії та Південної Осетії", - заявив Помпео.

Зазначимо, декларація Веллеса - це заява, в якій США засудили окупацію Радянським Союзом Естонії, Латвії та Литви, вчинену в червні 1940 року.

Нагадаємо, постійний представник США в ОБСЄ Джеймс Гілмор заявив, що РФ має вивести свої війська з території окупованого Донбасу і відновити стабільність у регіоні, оскільки від цього залежить майбутнє не тільки України, але і російського народу.

Раніше США закликали Росію не заважати прогресу в досягненні миру на Донбасі та перейти від озвучених намірів до реальних дій.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини про співпрацю України з ЄС | Переглядів: 581 | Додав: adminA | Теги: США, україна, Помпео, агресія РФ | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]