Пт, 2024-04-26, 00:05
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

19:54
Понад 1,5 тонн продуктів, призначених для німецьких автогонщиків, в Росії спалили
Інші останні Новини російської федерації

Більше 1,5 тонн продуктів знищено на російському кордоні, які призначалися для команд автогонщиків BMW і гостей московського етапу німецьких автогонок DTM.

Про це заявили у відділі прикордонного фітоконтролю управління Россільгоспнагляду по Тверській і Псковської областям, передає ТАСС.

За словами головного редактора міжнародного порталу Motorsport.com Олександра Кабановського, інцидент не вплине на проведення заїздів у російській столиці.

"Управлінням ухвалено рішення про вилучення товару в пункті пропуску за грубі порушення санітарних правил. Продукти знищені в печах-інсинераторах на псковському кордоні", - зазначили у відомстві, уточнивши, що інцидент стався 25-26 серпня.

Як пояснив Кабановський, "німецькі команди завжди привозять власні продукти харчування. Ця серія (DTM) славиться, у тому числі тим, що гостей і шанувальників пригощають суто німецькою їжею. Ймовірно, цього разу в Москві її буде менше, що ніяк не позначиться на проведенні самого етапу перегонів", - сказав він.

На думку експерта, організатори з російської сторони мали попередити німецьких спортсменів про заборону на ввезення продуктів без відповідних сертифікатів. Він нагадав, що з гонкою DTM, яка вперше відбулася в Москві в 2013 році, теж стався казус. Тоді частину змагань, що проводилися на Волоколамському шосе, довелося скасувати через прольот над цією ділянкою урядового вертольота.

Раніше регіональне управління Россільгоспнагляду повідомляло про затримання 1,6 тонн м'ясної та молочної продукції, яку намагалися ввезти без ветеринарних і товаросупровідних документів. Вантаж, що складається з овочів і фруктів, молочної продукції, сиру, яєць, м'яса та морепродуктів, відкрито зберігався в багажі автомашин, що перевозили додаткове обладнання для проведення автогонок.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини російської федерації | Переглядів: 827 | Додав: adminA | Теги: 5 тонн продуктів, німецькы автогонщики, Росія спалила | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]