Пт, 2024-03-29, 16:16
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

20:54
Понад 500 велосипедистів взяли участь в одеському веломарафоні "Критична маса". ВІДЕО
Інші останні Новини з регіонів України

Понад півтисячі велосипедистів в Одесі взяли участь у веломарафоні "Критична маса". Як передає УНІАН, учасники акції стартували на Приморському бульварі.

Учасники - люди різного віку і професій - проїхали на велосипедах різних марок, включаючи спортивні заздалегідь затвердженим маршрутом: Приморський бульвар - вулиці Гоголя, Щепкіна, Кінна, Новосельського, Льва Толстого, Дігтярна, Успенська, через Старобазарний сквер - вулицями Базарною, Малою Арнаутською, Італійським бульваром, Канатною і назад - Середньофонтанською і Пушкінською.

Як пояснили організатори пробігу, цього року він - перший, "мета акції - поспостерігати, як в ситуації з появою на дорогах велосипедистів будуть вести себе водії автомобілів".

Ще одна мета - популяризація велоспорту та здорового способу життя, боротьба за екологічно чистий транспорт, підвищення культури на дорогах, привернення уваги міської влади до створення велодоріжок.

Нагадаємо, минулого року Міжнародний союз велосипедистів представив календар інтернаціональних змагань з шосейного велоспорту на 2016-й рік. До нього увійшли рекордні 10 стартів на території України, включаючи дві жіночі гонки, які стануть для українського велоспорту абсолютним дебютом.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини з регіонів України | Переглядів: 879 | Додав: adminA | Теги: одеський веломарафон Критична маса, 500 велосипедистів | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]