Вт, 2024-03-19, 13:38
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

21:03
Порада: як встановити опалення своїми руками
Інші останні Новини з регіонів України кондиціонери львів

Хоча зараз усі українці, як у Львові, так в Донецьку і столиці більше займаються встановленням кондиціонерів, але ми вирішили розповісти про опалення квартири своїми руками. Адже літо – найкращий період року, щоби його встановити, а якщо ви хоча б трохи розбираєтеся і маєте поняття, що таке опалення, то зробити ці роботи самостійно вам буде не складно, але, якщо ні - то краще довірити цю роботу фахівцям. Але, якщо Ви читаєте цю статтю, то значить - хочете провести опалення своїми руками.

Для початку Вам треба оформити всі дозвільні документи на встановлення опалення у квартирі чи будинку

Проект опалення

  1. Треба встановити котел, так як це буде головною точкою всієї нашої траси. Природно і від нього починаємо всю розводку опалення. Ретельно продумайте, що і де ви буде встановлювати, скільки радіаторів чи буде у вас тепла підлога і в яких кімнатах. Обов'язково розрахуйте площу ваших кімнат, це допоможе Вам підібрати потужність радіаторів і теплих підлог.

  2. Радіатори зазвичай монтують під вікнами, установка їх досить проста і зробити це можна своїми руками. Для цього нам знадобиться: перфоратор і необхідна фурнітура, яку ви знайдете в комплекті з радіатором.

  3. Якщо у вас буде тепла підлога, то треба її теж змонтувати і залити на зламі стяжками. Теплі підлоги бувають двох видів - електрична тепла підлога і як у нашому випадку водна.

  4. Намалюйте на папері трасу, яку ви будете укладати в будинку або квартирі. Підрахуйте весь метраж труби, всі куточки, перехідники, трійники і так далі. З труб рекомендуємо використовувати пластикові (поліпропіленові труби). Вони більш довговічні й надійні. Поліпропілен можна легко паяти своїми руками маючи спеціальний паяльник. Потренуйтеся і у вас обов'язково все вийде.

Монтаж опалення квартири своїми руками

Після того як ви приготували всі необхідні матеріали і навчилися паяти можна приступити до роботи. За промальованою раніше схемою на папері починайте розводити всю вашу систему. Ймовірно, ви зіткнетеся з невеликими труднощами в деяких місцях, але не впадайте у відчай. Не бійтеся відрізати деякі ділянки вашої траси і за допомогою перехідних муфт знову припаювати. Після того, як вся траса опалення прокладена своїми руками, підключаємо котел, потім алюмінієві радіатори та теплу підлогу.

Запуск опалення

Запуск котла обов'язково повинні проводити фахівці тієї фірми, де Ви придбали котел, інакше гарантія вашого котла буде не дійсною.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини з регіонів України | Переглядів: 3474 | Додав: nowyny | Теги: кондиціонери львів, опалення | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
avatar
1 Микола • 00:18, 2013-04-16 [Матеріал]
Всі обговорюють спільне питання ЯК ДОЗВІЛ НА АВТОНОМНЕ ОПАЛЕННЯ (2-х функційного котла)

Хоть хтось може нормально пояснити!!!!

В Личаківській Рацонній Адміністрації м. Львова працюють "ТЕЛЕПНІ", які не здатні обгрунтовано пояснити, та сприяти цьому......
тобто допомозі в дозволі....
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]