Пт, 2024-04-19, 18:42
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:14
Порошенко: Боєздатність ЗСУ - заслуга мільйонів українців. ВІДЕО
Інші останні Офіційні новини

Президент України Петро Порошенко з нагоди Дня Збройних сил підкреслив, що боєздатні ЗСУ є досягненням і заслугою мільйонів українців, справжніх патріотів своєї країни, які щодня вносять свій внесок у розвиток армії, повідомляє прес-служба глави держави.

"Україна пишається своїм військом і довіряє йому. Адже фактично заново відродившись в умовах війни, українська армія пройшла горнило випробувань, зміцніла, придбала безцінний бойовий досвід і впевненість у своїх силах і зламала загарбницькі плани озброєного до зубів ворога", - зазначив Порошенко.

Він висловив подяку всьому особовому складу ЗСУ за сумлінне виконання конституційного обов'язку, відвагу, героїзм і самопожертву, продемонстровані в ході бойових дій на території Донецької та Луганської областей.

Вдячний президент також ветеранам війни та військової служби за їх активну громадянську позицію "у справі виховання майбутніх воїнів та вагомий внесок у відновлення боєздатності української армії".

Як повідомили в РНБО, Україна планує на 2016 рік збільшення держвидатків на розвиток озброєнь на рівні 30%.

Нагадаємо, 4 грудня під час виступу перед церемонією нагородження українських військовослужбовців з нагоди Дня Збройних сил України президент Порошенко сказав: "...Я хочу подякувати волонтерам, які в перші години, дні і місяці війни, коли було найважче, віддавали останнє... І без цього внеску ми б все одно перемогли, але було б набагато важче...". Ця фраза викликала хвилю коментарів у соцмережах.

Пізніше Порошенко вибачився і відзначив унікальну роль волонтерів у розвитку Збройних Сил України.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Офіційні новини | Переглядів: 837 | Додав: adminA | Теги: заслуга мільйонів українців, боєздатність ЗСУ, Порошенко | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]