Ср, 2024-04-24, 07:24
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:17
Порошенко - бойовики в районі Станиці Луганської залишаються на своїх позиціях
Інші останні Надзвичайні новини

Бойовики в районі Станиці Луганської залишаються на своїх позиціях - Порошенко

П'ятий президент України Петро Порошенко заявив, що бойовики в зоні розведення військ біля Станиці Луганської залишаються на своїх позиціях зі зброєю, переодягнувшись у цивільне.

"Із мосту в Станиці Луганській видно позиції бойовиків. Хотів сам переконатися, що розведення відбулося не лише з українського боку. Однак після спілкування з військовими та місцевими жителями зрозумів - насправді на тому боці бойовики тільки переодяглися в цивільне й досі зі зброєю залишаються на позиціях", - написав він на своїй сторінці у Facebook за підсумками поїздки до зони розведення військ.

Порошенко наголосив, що продовжує обстоювати необхідність повного виведення російських військ з окупованих районів і відновлення контролю України над державним кордоном.

Як повідомлялося, розведення військ у районі населеного пункту Станиця Луганська в Луганській області завершилося наприкінці червня 2019 року. Це було підтверджено звітом спостерігачів Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ.

2 вересня президент України Володимир Зеленський оголосив про початок відбудови зруйнованого моста в Станиці Луганській, після того як було розібрано блокпост на не підконтрольній українським військовим частині переправи. Відновлення мосту є частиною міжнародних зобов'язань України для поліпшення гуманітарної ситуації на лінії розмежування. Згідно з графіком, міст буде відкрито до 27 листопада.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 1002 | Додав: adminA | Теги: Станиця Луганська, на своїх позиціях, Порошенко, бойовики | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]