Пт, 2024-04-26, 22:35
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:03
Порошенко - "ЄС вимагає негайного скликання засідання РНБО"
Інші останні Політичні новини

"ЄС вимагає негайного скликання засідання РНБО", - Порошенко

Колишній президент української держави, керівник політичної сили "Європейська солідарність" Порошенко Петро Олексійович заявив, що потрібно зараз же скликати РНБО України в контексті газових домовленостей з переправлення газу з Російської Федерації в Європу через ГТС України. Політик розповів більш детально про це під час ефіру телеканалу "Україна".

Таким чином, Петро Порошенко заявив: "ЄС" вимагає негайно скликати засідання Ради національної безпеки і оборони, а також ввести санкції у відношенні прямих поставок "блакитного палива" з території РФ. Зараз вже відомо про те, що є п'ять компаній, які безпосередньо уклали угоди з російським газовим монополістом "Газпромом". Причому це далеко не комерційні, а виключно угоди політичного характеру".

За словами Петра Олексійовича, всі ці угоди стали результатом проведених потай переговорів в ході саміту в Парижі в нормандському форматі. Він додав: «Це газова голка. На превеликий жаль, ми можемо сказати, що це є результатом таємних переговорів у Парижі. В даному сенсі влада перейшла всі ті «червоні лінії», про які попереджали українці".

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 755 | Додав: adminA | Теги: ЄС, скликання засідання РНБО, Порошенко | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]