Чт, 2024-03-28, 19:19
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:44
Порошенко - «Європейська Солідарність» йде до парламенту, щоб не дати прокремлівським партіям увійти в коаліцію
Інші останні Політичні новини

«Європейська Солідарність» йде до парламенту, щоб не дати прокремлівським партіям увійти в коаліцію, – Порошенко

Партія «Європейська Солідарність» йде на дострокові парламентські вибори для того, щоб захистити державницькі надбання останніх 5 років і не дати проросійській «п’ятій колоні» увійти до коаліції у Верховній Раді, де вона буде реалізовувати кремлівський план з ослаблення України. Про це лідер партії Петро Порошенко заявив під час виступу перед прихильниками у Львові.

«П’ять років п’ята колона сиділа тихіше води і нижче трави. А тепер підвели голови. Поки я був президентом, я знав, як тримати їх під плінтусом. А тепер у них з’явилася надія на нові обличчя, на недосвідчених політиків. Вони «воспряли духом». І вже чути гуркіт бульдозера, яким вони хочуть руйнувати той фундамент державності, який ми з вами разом звели за п’ять років», – зазначив Порошенко.

Він перерахував події останніх днів, які свідчать про ознаки наростання проросійського реванш. «Минулого тижня у Конституційному суді депутати від «Опозиційної платформи» та «Опоблоку» оскаржили закон про мову. До адміністративного суду подали позов на скасування державної реєстрації нашої церкви – автокефальної Православної Церкви України», – нагадав Порошенко.

Він також наголосив, що проросійські сили нарощують пул інформаційних ресурсів, залучених до гібридної війни проти України. «Нещодавно вони прибрали до рук один із найбільш патріотичних каналів, до якого дуже звикли на Західній Україні. ЗІК перейшов до рук Медведчука. Тож будьте обережні, бо в його ефірі дуже скоро проллється на вас московська отрута. А канал зроблять рупором російської пропаганди», – застеріг Порошенко жителів Львівщини.

«Опозиційна платформа Бойка-Медведчука та Опоблок Мураєва-Вілкула стають дедалі агресивнішими та нахабнішими. Вони – наші головні опоненти на цих виборах. Ми не дамо їм посісти друге місце, на яке вони розраховують. Ми не дамо їм можливості претендувати на участь в новій коаліції чи в новому Уряді, де вони сподіваються диктувати волю Москви. П’ятій колоні немає місця в українській владі», – наголосив лідер «Європейської Солідарності».

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 850 | Додав: adminA | Теги: парламент, «Європейська Солідарність», Порошенко | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]