Ср, 2024-04-24, 18:07
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

15:03
Порошенко привітав українських дипломатів зі святом - ваші аргументи вщент розбивають російську пропаганду
Інші останні Офіційні новини

Ваші аргументи вщент розбивають російську пропаганду: Порошенко привітав українських дипломатів зі святом

Президент України Петро Порошенко привітав українських дипломатів з професійним святом, зазначивши як високо він цінує їх самовідданість і патріотизм у захисті національних інтересів Української держави.

Про це повідомляє прес-служба Адміністрації президента України.

"Майже п`ять років пліч-о-пліч з українським військом ви протистоїте російській агресії. Кожен ваш успіх на дипломатичній ниві – це збережені життя наших героїв на передовій. Кожна ваша домовленість про зміцнення підтримки України – це посилення нашої стійкості на фронті і висхідного розвитку в інтересах європейського майбутнього держави. Ваше слово вщент розбиває вигадки російської пропаганди. Ваші аргументи зміцнюють проукраїнську глобальну коаліцію. Ваша наполегливість і професіоналізм наближають день відновлення суверенітету і територіальної цілісності нашої держави у її міжнародно визнаних кордонах", - привітав дипломатів Порошенко.

Президент зазначив, де б не проявила себе російська отрута, там завжди на сторожі український дипломат, навіть якщо йдеться про захист української автокефалії.

"Сучасна українська дипломатія навчилася вміло працювати і в інтересах зміцнення міжнародної підтримки розвитку нашої держави. Вчасно і вправно застосовані нашими дипломатами рішення – це нові ринки для українських експортерів і покращення добробуту для наших громадян. Це наполеглива реалізація державного курсу на інтеграцію в ЄС та НАТО. Це зростання міжнародного престижу українського паспорта і унікальні можливості відкривати світ. Це надійний захист інтересів українців за кордоном та промоція української культури в світі", - додав він.

Президент звернув увагу на те, що вчорашні амбіційні проекти та мрії завдяки спільній і наполегливій праці вже стали історією успіху Української держави.

"Єдність наших сил у самовідданому служінні Україні та українському народу – це запорука нашої спільної перемоги. Пишаюсь бути частиною нашої великої і славної сім`ї українських дипломатів", - завершив президент.

Нагадаємо, президент України Петро Порошенко привітав дипломатів з набранням чинності Закону про дипломатичну службу.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Офіційні новини | Переглядів: 940 | Додав: adminA | Теги: українські дипломати, російська пропаганда, свято, ваші аргументи, Порошенко | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]