Пт, 2024-04-19, 03:26
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

16:55
Порошенко про наміри ревізувати мовний закон - "Не лізьте вашими турбоклешнями до закону про мову"
Інші останні Політичні новини

"Не лізьте вашими турбоклешнями до закону про мову": Порошенко про наміри ревізувати мовний закон

П'ятий президент України, лідер "Європейської Солідарності" Петро Порошенко застеріг чинну владу від втручання і внесення змін у мовний закон.

Про це він написав у себе в Telegram.

"Нам не однаково. А вам? Ви самі казали: "Какая разница". То вчіть українську, шануйте її та поважайте. І не лізьте вашими турбоклешнями до закону про мову! Він виважений, збалансований, він захищає державну мову і залишає широкий простір свободи для громадян України, яким зручніше спілкуватися іншими мовами", - наголосив Порошенко.

"Наша команда дуже делікатно врегулювала це питання. Нема жодних підстав і потреби, аби "слуги народу" ревізували мовний закон. Тому наш меседж всім охочим відволікти увагу від провального урядування нових, але бездарних облич: не сійте вітер", - додав п'ятий президент.

Нагадаємо, депутат "Слуги народу" Олексій Устенко заявив, що Росія напала на Україну через законопроєкт про мову.

Потім депутати Максим Бужанський ("Слуга народу") і Олег Волошин (ОПЗЖ) подали проєкт закону про зміни до регламенту парламенту для "захисту російської мови".

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 923 | Додав: adminA | Теги: закон про мову, Порошенко, турбоклешні, наміри ревізувати мовний закон | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]