Ср, 2024-04-24, 18:10
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

20:34
Порошенко про результати екзит-полу - Україна пройшла тест на європейськість! ВІДЕО
Інші останні Політичні новини

  Перше і головне. В Україні Є демократія. І це серйозне і сильне досягнення 5 років президенства Порошенка, яке мають визнати навіть його опоненти.

Друге, очевидне. В Україні є свобода слова і відсутня відповідальність медіа, на жаль.

Третє, найважливіше. Я хочу ЩИРО подякувати кожному українцю, який 31 березня пішов на вибори. Ви Громадяни, а не населення. Так, в нас можуть бути різні погляди і ідеологія, але дуже важливо , що нас об‘єднує одне - ми цінуємо свій голос і прагнемо самі вирішувати долю України, а не перекладати на інших.

Четверте. Принципове. Я міцно тисну руку і ДЯКУЮ кожному , хто підтримав сьогодні Президента Порошенка. Хто проголосував за сильного Верховного Головнокомандуючого , високопрофесійного дипломата, за курс на ЄС і НАТО, хто підтримав курс реформі . Хто, окрім іноді справедливої, а іноді брехливої і огульноі критики, - бачив реальні справи і реальну боротьбу за Країну.

П’яте. Я хочу висловити абсолютно ЩИРУ повагу всім виборцям , які підтримували свого кандидата від демократичного проукраїнського табору, які не пройшли до другого туру. Ви демонстрували позицію і відстоювали своїх кандидатів, це заслуговує на повагу.

Шосте- попереду важкий бій за Україну! Ці три тижні багатьом прийдеться визначитися , в тому числі публічно. Політичний шпагат - не найкраща поза в ці три тижні, які потребуватимуть публічного визначення. Я вірю, що ми знайдемо сили об’єднатися і підтримати Україну. Щоб не дати жодного шансу сценарію Малоросія.

Я пишаюся нашою командою Президента Порошенка, якого підтримали творча інтелігенція, інтелектуали, наукова еліта, військові, звільнені заручники, Меджліс і кримські татари, патріоти. Зараз час - розширити команду і наші двері відкриті для кожного, хто усвідомлює загрозу реваншу і готовий стати поряд, щоб його зупинити.

Чекаємо офіційних результатів від ЦВК. Й особливе прохання до всіх - прийняти результати голосування українців і не кидати країну в хаос і силове протистояння. Це теж великий урок демократії - вміти визнавати результати і шанувати вибір громадян. Як би ми до нього не ставилися.

Всім - дякую, що були сьогодні на виборчих дільницях. Працюємо ДАЛІ. Україна переможе! - Ірина Геращенко

Україна пройшла тест на європейськість! Порошенко про результати екзит-полу

Екзит-пол оголосив результати опитування і Петро Порошенко посідає друге місце.

Чинний президент України Петро Порошенко посів 2 місце за результатами екзит-полу. Він набрав 17,8%.

Порошенко подякував всім громадянам по цілому світу за те, що вони прийшли голосувати і вплинули на результати виборів.

    – Україна блискуче пройшла тест на нашу європейськість.  Все, що ми робимо щодо європейського напрямку, є дуже правильним, – наголосив президент.

Він додав, що цьогоріч було менше скарг, ніж у 2014 році і це відповідає європейській політичній культурі.

    – До цього Україна не знала,такої гострої конкуренції, яка була на виборах 2019 року, і це добре, – зазначив кандидат в президенти.

Також Петро Порошенко подякував виборцям, які проголосували за інтеграцію у ЄС та НАТО.

    – Я не відчуваю ейфорії. Це суворий урок і привід для роботи. Не помиляється той, хто нічого не робить, – підсумував чинний президент.

Лідером першого туру президентських виборів з результатом 30,4% став Володимир Зеленський.

Друге місце зайняв Петро Порошенко, за нього проголосувало 17,8% українців.

Третьою у президентських перегонах, за даними екзит-полу, стала Юлія Тимошенко. Вона отримала 14,2% голосів.

Нагадаємо, екзит-пол оголосив результати опитування громадян на виборах 2019 в Україні.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 866 | Додав: adminA | Теги: Порошенко, україна, результати екзит-полу, тест на європейськість | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]