Пт, 2024-03-29, 13:21
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

17:04
Порошенко: Ворог не тільки атакує ззовні, а й розхитує зсередини. ВІДЕО
Інші останні Офіційні новини

Президент Петро Порошенко заявляє, що метою Кремля є постійна внутрішня дестабілізація в Україні, дострокові парламентські вибори, посилення позицій проросійських сил в новому парламенті і ревізія європейського курсу країни та її зовнішньополітичного вектора.

Про це він заявив у зверненні до українського народу з нагоди Дня Про це ВІН заявивши у зверненні до українського народу з нагоді Дня Гідності та Свободи, передає УНІАН.

"Грунт, на якому ми виростили паростки оновлення, ще недостатньо міцний. Не так вже й багато треба зусиль, щоб все зроблене, все вистраждане зійшло нанівець", - зазначив президент.

"Ворог не тільки атакує ззовні, а й розхитує нас зсередини. Метою Кремля є постійна внутрішня дестабілізація, анархія, отаманщина. Дострокові вибори в Україні і посилення позицій проросійських сил в новому парламенті. А далі - ревізія європейського курсу. А ще потім - повна зміна зовнішньополітичного вектора держави. У фіналі - повернення України в імперське стійло", - додав глава держави.

"Якщо піти шляхом гострих внутрішніх конфліктів, можна дуже швидко кинути країну в безодню хаосу і безладу, зробити незахищеною перед зовнішньою агресією. Як президент я не допущу такого сценарію", - запевнив Порошенко.

Також Порошенко заявив про критичну важливість підтримки України з боку Міжнародного валютного фонду.

За його словами, в економіці, щоб уникнути дефолту і катастрофи, в уряду не було ніякого іншого виходу, як вдатися до жорстких і непопулярних заходів. Таких же стандартних кроків, які успішні сусіди по Центральній і Східній Європі здійснили ще на початку 90-х.

"Критично важливою для нас була і все ще залишається підтримка Міжнародного валютного фонду. А Фонд ніколи не виписує "солодких ліків". Тому я розумію, що ми зробили поза волею боляче мільйонам сімей. За це не гріх і вибачитися. Але я впевнений, що незабаром ефективність вжитих заходів буде відчувати все більша і більша кількість людей", - зазначив президент.

Раніше повідомлялося, що в Києві в зв'язку з проведенням заходів до третьої річниці Революції Гідності в понеділок, 21 листопада, будуть внесені зміни в роботу станцій метрополітену.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Офіційні новини | Переглядів: 849 | Додав: adminA | Теги: зсередини, атака ззовні, ворог, Порошенко | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]