Вт, 2024-04-23, 18:00
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

20:41
Порошенко: з полону бойовиків звільнено 139 українських військових
Інші останні Надзвичайні новини

Президент України Петро Порошенко заявив про звільнення 139 українських військовослужбовців з полону бойовиків ввечері 21 лютого.

"Щойно звільнили 139 українських вояків", - написав Порошенко у своєму Твіттері.

Раніше президент України Петро Порошенко заявив про початок обміну полоненими на Донбасі.

"Як доповіли мені в СБУ, почався процес звільнення наших воїнів. Найближчим часом на волі буде 140 наших героїв", - йдеться в повідомленні президента в Твіттері.

Водночас прес-секретар президента України Святослав Цеголко з посиланням на доповідь керівника антитерористичного центру Василя Грицака президенту України повідомив, що серед них є військовослужбовці, захоплені в полон під Дебальцевим, а також кіборги Донецького аеропорту.

"Президент України приділяє особливу увагу цьому питанню і наполягає на тому, що всі заручники мають бути звільнені", - підкреслив Цеголко.

За словами Цеголка, 140-й військовослужбовець буде звільнений найближими днями.

Водночас ВО "Український вибір" заявляє, що в суботу ввечері в Луганську відбулася процедура обміну полоненими за участю лідера організації Віктора Медведчука, в ході якої 52 прихильника "ДНР" та "ЛНР" були обміняні на 140 українських силовиків.

"Завершена процедура обміну полоненими. Це відбувалося в Луганську, з української сторони організовував її лідер "Українського вибору" Віктор Медведчук", - повідомили у прес-службі "Українського вибору", передає "Інтерфакс-Україна".

За повідомленням організації, п'ятьдесят два прихильника бойовиків були привезені до Луганська. В обмін отримано 140 українських військових, серед них понад 100 захисників Дебальцевого і п'ять кіборгів.

Нагадаємо, вчора, 20 лютого, донецькі бойовики анонсували обмін полоненими, "але поки що не "всіх на всіх", а за списками".

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 897 | Додав: adminA | Теги: Порошенко: з полону бойовиків звіль | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]