Чт, 2024-03-28, 21:40
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

20:06
Порушення на Дніпропетровщині можуть призвести до зриву виборів, заявляють в УДАРі
Інші останні Політичні новини
Дніпропетровська облорганізація УДАРу заявляє про системні порушення під час виборів в області. Про це на прес-конференції в неділю повідомив керівник юридичної служби обласного штабу партії В’ячеслав Шестириков, передає УНІАН.

"Зафіксовано низку системних порушень, які можуть призвести до зриву виборів в області", - заявив він.

Шестириков повідомив, що на кожному окрузі Дніпропетровської області партія "УДАР" вже зафіксувала по 2-3 значних порушення, які будуть передані до ЦВК та правоохоронних органів.

За його словами, одним з основних порушень є масове включення до списків виборців так званих мертвих душ. Зокрема, в окрузі №35 Нікополя одночасно виявлено 60 заяв, написаних одним почерком з проханням проголосувати вдома. За словами Шестирикова, реально виявилося, що люди, від чийого імені було написано заяви, нічого про це не знають.

Також він зазначив, що в окрузі №25 встановлено понад 200 випадків внесення у списки двійників.

За його словами, третім системним порушенням партія "УДАР" вважає масову госпіталізацію пацієнтів до лікарень Дніпропетровщини.

"У кожній лікарні Дніпропетровщини кількість виборців на спецдільницях напередодні голосування збільшилось від 3 до 10 разів від середньостатистичної кількості у стаціонарі",- зазначив Шестириков.

Він уточнив, що, зокрема, на спецдільниці 121/365 кількість виборців у списках збільшилась зв 67 до 270. Після перевірки та уточнення списків прізвища цих виборців були знайдені в списках інших дільниць округу №25.

Також, за словами представника УДАРу, в Дніпропетровській обласній лікарні ім. Мечнікова виявлено факт термінової виписки з лікарні пенсіонера через те, що він відмовився повідомляти, за кого голосуватиме.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 938 | Додав: adminA | Теги: Дніпропетровщині, зриву виборів, УДАРі | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]