Чт, 2024-04-25, 21:57
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

16:10
Порушив перемир'я на Донбасі вчора ворог 8 разів, сьогодні – тиша
Інші останні Надзвичайні новини

Вчора ворог 8 разів порушив перемир'я на Донбасі, сьогодні – тиша

З початку поточної доби на усіх ділянках відповідальності українських підрозділів у зоні проведення Операції Об'єднаних сил обстрілів з боку збройних формувань РФ не зафіксовано
 
Про це йдеться у ранковому зведенні штабу ООС, передає Depo.ua.

"Об’єднані сили повністю контролюють ситуацію в районі проведення операції. Підрозділи Збройних Сил України та інших складових сил оборони продовжують виконувати свої завдання за призначенням", – зазначається у повідомленні.

Повідомляється також, що 8 серпня збройні формування Росії 8 разів порушили домовленості, які були досягнуті за підсумками Тристоронньої контактної групи, 7 з яких – ворожі вогневі провокації.

Зокрема, противник з підствольного гранатомета зробив по одному пострілу у районі населеного пункту Шуми та Водяне. Ще по одному разу ворог вистрілив з автоматичних станкових гранатометів біля Попасної і Гнутового, а зі стрілецької зброї противник намагався спровокувати наших воїнів і біля Новоолександрівки, Оріхового та Водяного.

"Неприцільні постріли не несли загрози життю та здоров’ю, тому наші воїни вогонь у відповідь не відкривали. Підрозділи Об’єднаних сил дотримувалися умов припинення вогню та перебували напоготові до адекватного реагування на ймовірні підступні дії противника", – запевнили у штабі ООС.

Крім того, у штабі ООС повідомили про ще одне порушення противником домовленостей, досягнутих 22 липня 2020 року в рамках ТКГ, – ворог здійснював інженерні роботи поблизу тимчасово окупованого населеного пункту Пікузи.

Серед особового складу Об’єднаних сил бойових втрат та поранень немає.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 619 | Додав: adminA | Теги: 8 разів, перемир'я, Донбас, обстріл, ворог | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]