Сб, 2024-04-20, 00:45
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

00:18
Посилити регулювання крипторинку планують у Південній Кореї
Інші останні Економічні новини

крипторинок Комісія з фінансових послуг Південної Кореї (FSC) і Національні збори працюють над законопроектом. Він дозволить регуляторам карати криптобіржі за недобросовісну торгівлю.

Новий законопроєкт описує такі порушення як використання у своїх інтересах прихованої інформації, маніпулювання цінами і криптошахрайство. Наразі в Національній асамблеї Південної Кореї розглядаються 14 різних пропозицій щодо криптовалют і цифрових активів.

Депутат Національної асамблеї, який побажав залишитися невідомим, заявив журналістам, що ухвалення саме закону у версії FSC є необхідним з огляду на місцеві особливості регулювання криптовалют:

"У США Комісія з цінних паперів і бірж (SEC) має широкий спектр повноважень і може карати за несумлінну торгівлю цифровими активами без окремого законодавства, у Кореї ж відповідне законодавство є абсолютно необхідним".

Подробиць стосовно конкретних покарань за зловживання немає. Очікується, що їх пропишуть так, щоб синхронізувати нагляд і покарання на рівні, аналогічному до покарань для правопорушень у традиційній фінансовій індустрії.

Після краху проєкту Terra минулої весни влада Південної Кореї має намір посилити законодавство і посилити регулювання цифрових активів. Водночас уряд приділяє особливу увагу безпеці криптоінвесторів. Минулого тижня FSC попередила, що збирається контролювати транзакції інвесторів із криптоактивами обсягом понад 100 млн вон ($70 000). Раніше прокуратура Південної Кореї повідомила про готовність купити ПЗ для відстеження сумнівних криптотранзакцій.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Економічні новини | Переглядів: 347 | Додав: admin | Теги: крипторинок, регулювання, південна корея | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]