Сб, 2024-05-04, 03:57
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

06:58
Послаблення обмежень через спалах COVID-19 Південна Корея відклала
Інші останні Новини світу

Південна Корея заявила, що відкладе свій план щодо послаблення всіх видів антивірусних обмежень і повного повернення до допандемічного стану через нещодавній сплеск інфікування COVID-19. Про це заявив представник Корейського агентства з контролю та профілактики захворювань (KDCA), цитує Yonhap

"Ми збиралися оголосити про плани знизити рівень захворюваності на COVID-19 до 4-го класу і скасувати всі вимоги щодо носіння масок у лікарнях у середу, але графік був відкладений".

"Ми повинні посилити моніторинг, оскільки кількість нових щоденних випадків інфікування зростає вже шість тижнів поспіль".

"Ми розробимо нові графіки після аналізу епідемічної ситуації та ситуації з контролем над захворюваннями, а також після консультацій з експертами".

Південна Корея повідомила, що за тиждень з 1 по 7 серпня в середньому щодня реєструвалося 50 388 нових випадків інфікування, що на 10,7 відсотка більше, ніж за попередній тиждень, і це вже шостий тиждень поспіль, коли цей показник зростає.

У середу кількість щоденних інфікувань підскочила до понад 60 000, перевищивши поріг вперше за останні сім місяців.

У KDCA заявили, що кількість нових інфекцій неухильно зростає з четвертого тижня червня, і очікують, що в середині серпня щоденний показник зросте до 76 000.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 302 | Додав: admin | Теги: південна корея, спалах, COVID-19 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]