Чт, 2024-04-25, 17:51
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

18:31
Посли країн G7 на зустрічі із Порошенком - стало відомо, про що говорили
Інші останні Політичні новини

Петро Порошенко розповів послам країн "Великої сімки", що "Європейська Солідарність" досягла позитивних результатів на місцевих виборах у багатьох областях і буде представлена у всіх обласних радах у всій Україні.

Посли країн "Великої сімки" провели зустріч із п'ятим президентом України, лідером партії "Європейська Солідарність" Петром Порошенком. Під час зустрічі йшлося про результати місцевих виборів, міжнародні зусилля у боротьбі з COVID-19 та кризову ситуацію, пов'язану з Конституційним Судом. Про це йдеться у Twitter американського головування у Групі послів G7. Під час зустрічі сторони зійшлись на думці щодо необхідності об'єднання сил, що виступають за реформи, для врегулювання кризи з КСУ, зміцнення антикорупційних інституцій в Україні та розв'язання питань судової реформи.

Як повідомили у  пресслужбі партії "Європейська солідарність", Петро Порошенко наголосив на важливості виконання Мінських домовленостей і подякував партнерам за підтримку ініціативи України щодо розвитку міжнародної платформи з деокупації Криму.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 660 | Додав: adminA | Теги: зустріч, Порошенко, Посли країн G7 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]