Чт, 2024-03-28, 13:29
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:18
Посол України - українки у Польщі не житимуть за формулою "три К", вони приїхали робити бізнес
Інші останні Новини про співпрацю України з ЄС

Українські переселенки у Польщі зацікавлені у працевлаштуванні та відкритті власного бізнесу, вони не приїхали до Польщі, аби жити за формулою «три К» – діти, кухня, церква. Про це заявив посол України у Польщі Андрій Дещиця на презентації центру Дія.Бізнес у Варшаві.

Український дипломат наголосив, що тепер завдяки запуску центру Дія.Бізнес у Варшаві в українських жінок у Польщі буде більше можливостей почати свою справу.

Нагадаємо, у Варшаві 17 травня відкрився перший поза межами України центр Дія.Бізнес. Його головне призначення — безкоштовна підтримка українських переселенців у відкритті власної справи у Польщі, допомога у працевлаштуванні, а також консультації для українських громадян щодо підстав перебування у Польщі.

Центр Дія.Бізнес у Варшаві працюватиме на період військових дій в Україні. А після завершення війни Мінцифри проаналізує попит українців на послуги даного центру та ухвалить рішення про його подальшу долю.

Більшість вимушених мігрантів, які прибули до Польщі – це жінки, зокрема, жінки з дітьми. Але насправді вони не приїхали, щоб жити тут за формулою "Три К" (Kinder, Küche, Kirche – діти, кухня, церква) – виховувати дітей, готувати на кухні і ходити раз на тиждень до церкви. Вони приїхали сюди робити бізнес і я дуже радий, що вони мають тепер таку можливість завдяки Дія.Бізнес. І українки покажуть, наскільки вони сильні і можливі. Так само як це показав український народ і українська держава, яка вона є сильною в порівнянні з нібито великою російською потугою. Ми переможемо!

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини про співпрацю України з ЄС | Переглядів: 347 | Додав: adminA | Теги: українки, Польща, формула «три К», бізнес, посол України | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]