Вт, 2024-04-16, 06:55
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:16
Постер із зображенням Діви Марії, що тримає позитивний тест на вагітність, випустили у Новій Зеландії
Інші останні Новини світу

Новозеландська Церква святого Матвія в Окленді випустила різдвяний рекламний постер, на якому Діва Марія зображена з тестом на вагітність, повідомляє Lenta.ru.

На постері майбутня мати Ісуса Христа тримає в одній руці позитивний тест на вагітність, а другою, від подиву, прикриває рота.

Як йдеться на сайті церкви, рекламна кампанія була запущена, щоб уникнути "сентиментальності і банальностей", і спровокувати людей на роздуми і обговорення.

Цією рекламною кампанією церква хотіла показати реальність подій, які святкуються.

"Різдво реальне. Воно про цю вагітність, про справжню матір і реальну дитину. Воно про сьогоденні тривоги, мужність і надію", - йдеться у повідомленні церкви.

Зазначимо, у 2009 році Церква святого Матвія в Окленді вже зробила одну провокаційну різдвяну рекламу.

На постері були зображені Діва Марія і святий Йосип, що лежать у ліжку під слоганом: "Бідний Йосип, непросто бути наступним після Бога".

Нагадаємо, що бурхливе обурення мешканців італійського міста Верони викликала картина одного з художників, на якій зображена Діва Марія з Адольфом Гітлером на руках замість Ісуса Христа. За словами автора полотна, виконаного в стилі Рафаеля, він прагнув підкреслити, що "Гітлер теж був дитям Божим".


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1162 | Додав: adminA | Теги: мати Ісуса Христа | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]