Вт, 2024-03-19, 07:47
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:41
Потерпілим на сході України Ізраїль готовий допомогти – посол
Інші останні Новини світу

Ізраїль готовий поділитися своїм досвідом реабілітації військовослужбовців та цивільного населення і допомогти таким чином потерпілим від конфлікту на Донбасі. Про це на зустрічі з міністром соціальної політики України Павлом Розенком заявив посол Держави Ізраїль в Україні Еліав Бєлоцерковські, інформує Урядовий портал.

«Посол розповів про три напрями для співпраці, а саме: надання допомоги при роботі з людьми, які отримали психологічні травми у зв’язку з ситуацією на сході країни; запровадження спільно з Всесвітньою організацією охорони здоров’я курсів підвищення кваліфікації для медичних сестер та розроблення інструкцій для екстрених екіпажів допомоги в зоні АТО; створення сучасного центру реабілітації для людей, постраждалих від збройного конфлікту», – повідомляє офіційний сайт українського уряду.

Бійці сформованої під час подій Майдану Єврейської сотні нині у складі Збройних сил і добровольчих батальйонів захищають Україну від сепаратистів. За словами експертів, «якраз події Майдану сприяють більшому контакту єврейської громади й української громади».

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 909 | Додав: adminA | Теги: Сході України, Ізраїль, посол, допомогти | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]