Пт, 2024-04-19, 00:33
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

21:35
Пов'язаний не тільки зі смачною їжею "кухар" Путіна, але й з постійними локальними війнами, які веде РФ
Інші останні Новини російської федерації

"Кухар" Путіна пов'язаний не тільки зі смачною їжею, але й з постійними локальними війнами, які веде РФ

Поки в США готуються ввести проти Росії нові жорсткі санкції, чотири конгресмени взялися за «кухаря» Путіна - представлено законопроєкт про санкції проти бізнесмена Євгена Пригожина, який вважається одним з наближених до президента РФ.

Конгресмени нарікають на дії Пригожина і його партнерів за продовження їхніх «атак на Сполучені Штати і їхніх союзників». Законопроєкт містить пакет заходів проти «кухаря Путіна».

«Євген Пригожин - маріонетка Путіна з давньою історією підриву безпеки й інтересів Сполучених Штатів в інтересах уряду Росії», - сказав один з авторів законопроєкту, конгресмен-демократ, голова Комітету із закордонних справ Палати представників Конгресу США Еліот Енгел.

Він нагадав про втручання «фабрики тролів» в американські вибори 2016 і 2018 років, а також дії найманців з групи Вагнера в Україні, Сирії та Африці, що пов'язана з Пригожиним.

Євген Пригожин перебуває під індивідуальними санкціями США через його роль, як кажуть у Вашингтоні, в підтримці російської анексії українського Криму 2014 року і воєнного втручання Москви на сході України проти української влади.

Законопроєкт, зокрема, передбачає переконання держав у припиненні співробітництва зі структурами, підконтрольними Пригожину; введення додаткових санкцій; співпрацю з міжнародними партнерами США з метою переконати їх зробити аналогічні кроки.

Нагадаємо, президент США Дональд Трамп вирішив продовжити режим надзвичайного стану щодо Білорусі, введений в 2006 році. Термін дії санкцій проти режиму Олександра Лукашенка спливає 16 червня.

Як повідомлялося, посли ЄС на рік продовжили пакет санкцій проти Росії, запроваджених у зв'язку з незаконною анексією Криму. 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини російської федерації | Переглядів: 556 | Додав: adminA | Теги: постійні локальні війни РФ, кухар Путіна | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]