Чт, 2024-04-25, 17:07
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

19:26
Повідомила про наслідки удару по авіабазі рф в Криму західна розвідка: росія шукає винних
Інші останні Новини з регіонів України

Матеріально-технічна підтримку російської армії суттєво погіршилася

Внаслідок вибухів на авіабазі поблизу міста Саки в анексованому росією Криму, які сталися 9 серпня, понад половину бойових літаків морської авіації Чорноморського флоту вийшли з ладу.

Про це повідомив представник західної розвідки.

Посадовець сказав, що дії в тилу російських військ суттєво підривають матеріально-технічну підтримку росіян та здійснюють значний психологічний вплив на російське керівництво.

"Наразі ми оцінюємо, що події на аеродромі 9 серпня вивели з експлуатації понад половину бойових літаків морської авіації Чорноморського флоту", — сказав чиновник.

Російське керівництво нині займається пошуком винних.

Вибухи в Криму

Ввечері 18 серпня в окупованому Криму пролунали вибухи на найбільшій авіабазі загарбників Бельбек. Вона розташована у північно-західній частині Севастополя, що за 260 кілометрів від лінії фронту.

Також ввечері 18 серпня в окупованому місті Керч, що у Криму, пролунали гучні вибухи. Місцеві повідомляли, що спрацювала протиповітряна оборона.

Як заявив військовий експерт, полковник запасу ЗСУ Олег Жданов у коментарі, передислокація ворожої авіації, яка зазнала втрат внаслідок вибухів "невідомого" походження в Криму на запасні аеродроми тимчасово зменшить кількість обстрілів агресора з Півдня по українській території. Адже Збройні Сили України не намагаються наразі атакувати військові об'єкти противника на його території.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини з регіонів України | Переглядів: 383 | Додав: adminA | Теги: Крим, західна розвідка, наслідки удару, авіабаза рф | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]