Чт, 2024-04-18, 16:19
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:30
Працювала на спецслужби дівчина, яка застрелилася в центрі Києва. Міліція закрила справу
Інші останні Новини України
Столична міліція закрила кримінальну справу, яка все ж лишається загадковою: про смерть 19-річної красуні Каті Окорокової. У середині січня дівчину знайшли мертвою в орендованій квартирі елітного будинку на вулиці Городецького в Києві. Катя сиділа на дивані, поруч лежав бойовий пістолет з глушником. Незадовго до цього вона телефонувала подрузі і казала, що хоче "порвати з життям".

Експертизи підтвердили, що дівчина наклала на себе руки. Кримінальне провадження закрито у зв'язку з відсутністю складу злочину, - сказав начальник прес-служби міліції Києва Ігор Михалко, передає "Комсомольская правда в Україні".

Дивно, але рідні Каті, які живуть у Запоріжжі, дізналися про те, що справу припинено, від кореспондентів "Комсомолки".

"Нам нічого не розповідали про хід слідства і, як бачимо, навіть не поставили до відома, що розслідування припинено. При цьому протягом місяця ми не раз самі дзвонили слідчому, але він просто не брав слухавку, - розповіла тітка загиблої Ольга. - Будемо вимагати поновлення розслідування, поки не можу сказати, потрібно обговорити цю новину з батьками Каті. Але ми досі не віримо, що це було просто самогубство".

Питань таки залишилося більше, ніж відповідей. Катя приїхала до Києва із Запоріжжя, де закінчила школу перукарів. Спочатку працювала в салоні, потім стала надавати ескорт-послуги. Перед красунею відкривалося море перспектив. Але подруги зауважували, що вона була пригнічена. "Казала, що раніше мріяла про білий Lexus, а тепер хоче, щоб її поховали в білій труні", - ділилася погадами Олена Незлобина, подруга Каті. За кілька днів до смерті Катя говорила, що чекає якогось чоловіка, який обіцяв їй щось важливе, якийсь кар'єрний ріст (дівчина мріяла стати стилістом). Можливо, з ним вона і повинна була зустрітися в квартирі на Городецького, але щось не склалося.

У міліції кажуть, що знають, звідки у 19-річної дівчини був пістолет, та ще й з глушником. Зі своїх джерел "Комсомолці" стало відомо, що Окорокова якимось чином була пов'язана з однієї із спецслужб. У той же час, працюючи в ескорті, вона спілкувалася з іноземцями. Це теж може бути ключем до таємниці загибелі юної красуні.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини України | Переглядів: 1104 | Додав: adminA | Теги: спецслужби, застрелилася в центрі Києва, справа, ДІВЧИНА, міліція | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]