Пт, 2024-04-26, 11:25
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:38
Правила здорового харчування від FoodEx
Інші останні Новини України

Правила здорового харчування від FoodEx

здорове харчування У кожної людини є звички з самого дитинства, від яких важко відмовитися, але якщо ви хочете бути здоровими, то слід від них позбутися. Доступний всім сервіс здорового харчування FoodEx, який завжди доставляє своїм клієнтам не лишень смачну, але й корисну їжу, дасть вам кілька правил. Завдяки їм, а також доставці від FoodEx, детальніше про умови якої можна дізнатися на сайті foodexhub.com.ua, здорове та корисне харчування стане для вас звичною справою.

ТОП-помилок в харчуванні:

  • любителі перекусити дуже псують свій шлунок;
  • солодкоїжкам потрібно менше вживати своєї улюбленої їжі, це стосується і тих, хто любить випічку;
  • солоне і жирне - тільки в міру.

Зараз майже кожен живе так, що просто ніколи приділити час нормальній їжі, і доводиться їсти, що попало і де попало. Але вам слід знати, що в будь-якому випадку потрібно виділити небагато часу для нормального вживання їжі. Адже завжди можна замовити приготовану здорову їжу в необхідне вам місце за допомогою компанії FoodEx.

Починати потрібно вживання будь-якої їжі з овочів, які допомагають нормальному функціонуванню вашого шлунка і кишечника. Особливо якщо ви помічаєте за собою млявість, занепад сил, перепади настрою і депресії частіше звичайного. Це все і є наслідки ось такого халатного ставлення до власного здоров'я.

здорове харчування

З цього приводу дуже багато суперечок і дискусій, але багато хто знаходить ту саму серединку, між сирою та приготовленою їжею з овочів. Тут потрібно врахувати деякі факти, такі як - сезон і час перетравлення. Адже і вітаміни вам потрібні, але і перевантажувати шлунок не хочеться. Отже, та середина, про яку говорилося вище - приготування продуктів, щоб вони зовні були готовими, а всередині сирими. Для цього була придумана парова піч, якій немає рівних по цей день. До приготовленої їжі можна також додати трохи імбиру, який додасть сил на цілий день.

Маленькі секрети здорової їжі

Їжа потрапляє в організм маленькими порціями, але часто. Хоча багато фахівців оскаржують цей графік прийому, адже правильно щось їсти три рази на день. Але є "але". Чим менше і частіше ми їмо, тим наш шлунок, і відповідно і інші органи, працюють краще, приводячи весь організм в стан нормального функціонування.

При неправильному поєднанні продуктів можуть виникнути проблеми зі шлунком і кишечником, які вам не потрібні. Тому вам необхідно просто знати, що з чим можна їсти. Ось приклад: такі культури, як зернові можна поєднувати з овочами, і вживання їх тільки вранці є доречним, а ось в обід ви можете поїсти білки з овочами. Непоєднувані продукти: молоко і все, що з ним пов'язано, не можна їсти разом з бобовими або тваринними білками.

Вітаміни - на першому місці. І все тому, що без них ну ніяк не обійтися, адже це запорука здоров'я і вашого настрою. Тому вашою метою має бути вживання якомога більшої кількості вітамінів, які містяться не тільки у фруктах, але і в овочах. Якщо вам не подобається смак або колір будь-якого фрукта, овоча, то спокійно можете зробити коктейль -- і вам приємно пити, і організм в нормі.

З цілями ми розібралися, а тепер почнемо роботу із завданнями:

  • ви повинні їсти максимально різну їжу;
  • випивайте раз в день склянку молока;
  • сімейство бобових, а також риба сприяє зникненню будь-яких хвороб кишечника;
  • не забуваємо про вітаміни;
  • все що пов'язано з холестерином, просто викреслюється зі списку продуктів, що вживаються вами;
  • такий продукт, як цукор, не містить нічого корисного взагалі, тому постарайтеся позбутися від його частого вживання;
  • ну і не забуваємо, що і сіль - це не дуже гарна ідея.

Тепер ми розібралися і з цілями, і з завданнями здорового харчування. Сподіваємося, вам це принесе тільки користь. Будьте здорові!

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини України | Переглядів: 824 | Додав: admin | Теги: Сервіс, Харчування, здорове | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]